Запознайте се с нашия екип от специалисти

Лекарите, които се грижат за Вашето здраве са екип от професионалисти. В дентална клиника Арт Дент се отнасяме с внимание и Ви предлагаме индивидуална дентална помощ. Тук можете да лекувате себе си, децата и семейството си.

д-р Нели Джуркова

Ортодонт

Д-р Нели Джуркова е завършила Факултета по Дентална медицина към МУ-Пловдив през 2010 г. След дипломирането си кандидатства и е приета за редовна специализация по Ортодонтия в Университета по дентална медицина в Тел Авив – Израел. Този университет е с международен авторитет, приемат се на всеки 2 години и половина по 5 специализанти от цял свят, като обучението е в продължение на 3 години и половина. Завърша специализацията си в класа на Проф. Александър Вардимон.
Тя е вторият специализант от България провел обучението си в университета по дентална медицина в Тел Aвив.

Д-р Джуркова е Diamond Invisalign Provider за България. Невидимото ортодонтско лечение с Invisalign е основната работа на д-р Нели Джуркова от няколко години насам.

От 2019 г. работи и във Велико Търново.

д-р Анна Джуркова

Основател на АртДент

Д-р Анна Джуркова е завършила Факултета по Дентална Медицина в град Пловдив през 1985 г. Защитила е две специалности, първата е Детска стоматология през 1991 г., а през 2001 г. – Ортодонтия. Д-р Джуркова е дългогодишен преподавател във ФДМ. Автор е на над 20 научни статии в областта на Клиничната Ортодонтска практика. Основната тема върху която работи през годините е “Мекотъканни промени на лицевия профил при лечение на пациенти с и без вадене на постоянни зъби”. Основател е на Арт Дент.

д-р Васил Ангелов

Стоматолог

Д-р Ангелов е завършил Факултета по Дентална Медицина на МУ Пловдив през 2010 г.
През 2011 г. заминава за Израел където успешно защитава дипломата си като дентален лекар. От 2011 до 2014 г. практикува в две водещи клиники в Тел Авив. По време на престоя си в Израел, завършва множество следдипломни квалификации, в това число “Хиругия и Протетика в Имплантологията” под ръководството на Prof.Carlos E.Nemcovsky и Prof. Zeev Ormianer – Tel Aviv University, както и “Изцяло Керамични Реставрации” в Hadassah University, Jerusalem под ръководството на Prof. Nitzan Bitchacho. През 2012 г. открива и собствена практика за естетична медицина в центъра на Тел Авив.
От 2015 г. работи като дентален лекар в Арт Дент, гр Пловдив. Член е на Българския Зъболекарски Съюз, IDA и The Israeli Society of Periodontology and Osseointegration.

 

Нашите дентални асистенти

Прецизност, грижа и отговорност

Веска Дженева

Веска Дженева е завършила висшето си образование в град Пловдив и работи в ортодонтската практика от 2004 година като асистент.
Придобива квалификация Дентален асистент в център за професионално обучение „Хипократ”.

 

Станислава Ал-Мохайсен

Станислава Ал-Мохайсен е завършила висшето си образавание в София и работи като дентален асистент в Арт Дент от 2011 г.
Придобива квалификация Дентален асистент в център за професионално обучение „Хипократ”.

 

Десислава Маринова

Десислава Маринова е завършила висшето си образование в София и работи като дентален асистент в Арт Дент от 2020 г.

Ваня Мечева

Ваня Мечева е завършила висшето си образование в Пловдив и работи като дентален асистент в Арт Дент от 2020 г.

 

Пловдив 4000, България

бул. Руски 7, ет.3

Ортодонтска консултация:
+359 888 233 404

Дентални и естетични процедури:
+359 877 866 097

artdentalclinic.plovdiv@gmail.com

Dental Website Designed by Daniela Varsanova

©Всички права запазени