INVISALIGN

Невидимата система Invisalign е най-съвременният метод за ортодонтско лечение, което се прилага успешно вече 20 години. За разлика от брекетите, прозрачните шини на Invisalign са практически невидими, освен това могат и да се свалят. Традиционните брекети са по-неудобни. Те затрудняват доброто почистване на зъбите и понякога не ни позволяват да се насладим на любимите ни ястия.

 

Скенер Itero

Нашата клиника разполага с високотехнологичен дигитален скенер Itero.
C него, ние можем да създадем 3D избражение на зъбите ви за минути. Това са новите дигитални отпечатъци. Сканирането е по-удобно, по-бързо и качеството на отпечатъците е много по-добро.

Предимства на системата INVISALIGN

\

Невидими

\

Пациентите могат да консумират всичките си любими храни

\

Лесна хигиена, алайнерите дават възможност за стандартно почистване на зъбите и използването на дентален конец

\

Няма извънредни посещения в клиниката за отлепени брекети или счупени дъги

\

Комфортни, изработени по вашите зъби, алайнерите са удобни и не причиняват наранявания

\

Подходящи при пациенти с натоварен график, тъй като посещенията при ортодонта са на 8-10 седмици и не продължават повече от 10-15 мин.

Invisalign First | Инвизалайн за деца

Лечение създадено специално за детски усмивки. Началното лечение се провежда между 6 и 10 годишна възраст и се препоръчва при следните отклонения:
кръстосана захапка | обратна захапка | протрудирани зъби | липса на място за постоянни зъби
Началното ортодонтско лечение при деца с Invisalign First@ има много предимства. На първо място е удобството на детето. На тази възраст, децата са малки и трудно пазят системата от брекети, често отлепят брекети, чупят дъги, разместват пружини и това води до извънредни посещения при вашия ортодонт.
С Invisalign First@ децата се хранят без да се затрудняват, защото ги свалят. Могат да консумират всичко, което обичат, тъй като няма какво да се отлепи или размести. Децата се научават да бъдат отговорни, носят навсякъде своята специална кутийка за съхранение на алайнерите.

Invisalign Teen | Инвизалайн за тийнейджъри

Използва се в периода между 10 и 18 годишна възраст. Това е най-подходящото време за корекция на неправилна захапка, тъй като растежът на челюстите може да бъде контролиран. Препоръчват се при силов спорт, тъй като предпазват зъбите при евентуален удар и различни хобита, като музикални инструменти.

Invisalign Comprehensive | Инвизалайн за пациенти над 18 годишна възраст

Тук алайнерите се използват за ортодонтско лечение при пациенти над 18 годишна възраст.
90% от ортодонтските отклонения могат да бъдат лекувани с Инвизалайн. Дори и при много тежки случаи алайнерите могат да бъдат по-щадящият метод.
Алайнерите са най-биологично поносимият вариант за ортодонтско лечение при пациенти със заболяване на пародонта. Причината е предварителният план на лечение, който създаваме, използвайки софтуера на системата. Можем да забавим преместването на зъбите или да планираме последователно движението на всеки зъб, така че да не претоварваме пародонта.

Пловдив 4000, България

бул. Руски 7, ет.3

Ортодонтска консултация:
+359 888 233 404

Дентални и естетични процедури:
+359 877 866 097

artdentalclinic.plovdiv@gmail.com

Dental Website Designed by Daniela Varsanova

©Всички права запазени